KONFERENCIJA

KAD PORASTEM BIĆU…

PROGRAMA OBRAZOVANJA ZA KARIJERU

#KPBKONFERENCIJA

Završna konferencija programa Kad porastem biću… održaće se 10. decembra, od 12 do 14 časova, putem Zoom platforme. Iskoristi priliku da se upoznaš sa preduzetnicima, trendovima na 4.0 tržištu i prilikama za sticanje prvog radnog iskustva.

Konferenciju organizuje Udruženje za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Lokacija

ZOOM platforma, sigurno mesto za dobar chat uz kafu sa prijateljima 

trajanje

Interaktivno se družimo i radimo od 12 do 14h. Bićemo efikasni jer smo svesni koliko je izazovno biti prisutan u onlajn okruženju

dodatNa vrednost

Predstavljanje Connecting job shadowing programa koji će vam omogućiti sticanje prvog radnog iskustva tokom 2022. godine

Otvaranje konferencije i pozdravni govor Connecting tima.
Prezentacija Kad porastem biću… rezultata tokom 2021. godine. 
Tamara Todorović, Community menadžer, Connecting
Miroslav Mijatov je jedan od pionira coworking koncepta na našim prostorima. Osnivač je i suvlasnik prvog coworking prostora u Srbiji i na Balkanu, Smart Office-a. Stekao je ogromno iskustvo u upravljanju projektima, uspostavljanju i razvoju zajednica u coworking prostorima i habovima i njihovom umrežavanju na regionalnom, evropskom i svetskom nivou.
Takođe je osnivač i Project leader Coworking i Coliving konferencije SEE koja se održava od 2019 godine. Dugogodišnje iskustvo u marketinškim agencijama iskoristio je za razvijanja partnerstava, izradi strateških projekata i kreativnih marketinških rešenje za mnoge pojedince, brendove i kompanije. Kaže za sebe da je sanjar koji nema mnogo vremena za spavanje, serijski je preduzetnik, strastveni putnik i gastronomad, Najviše ga motiviše kada mu neko kaže da nešto ne može. Po formalnom obrazovanju je politikolog za međunarodne odnose.
Autor je knjige “Srce bez filtera”.
Dušan Jovčić je diplomirani politikolog iz Pančeva. Završio je međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka. Radio je na fakultetu kao demonstrator, vodio studentske organizacije, osmislio i sproveo svoj neformalni kurs. Pored rada na fakultetu, oprobao se i kao novinar i voditelj radio emisije. Takođe, ima iskustva u agencijskom radu, u HR i CSR agencijama, kao freelancer u sportskoj industriji. Od 2021. zajedno sa suosnivačem Davidom, vodi svoj startup, studio za kreiranje društvenih igara Kerber Games.
Voli pisanje, aktivno piše i objavjuje poeziju, trenira bejzbol, razume se u automobile i neformalni je timski stand-up komičar.
Connecting tim će premijerno predstaviti novu komponentu Kad porastem biću… programa – Job shadowing stručni program koji mladima omogućava upoznavanje sa željenim zanimanjima.
Predstavljanje vodi Deniz Hoti, direktor Connectinga

#UPOZNAJPREDAVAČE

Miroslav Mijatov

Miroslav Mijatov

Coworking Smart Office
Dušan Jovčić

Dušan Jovčić

Kerber games
Tamara Todorović

Tamara Todorović

Connecting
Deniz Hoti

Deniz Hoti

Connecting

#KPBTIM