KONFERENCIJA

KAD PORASTEM BIĆU…

PROGRAMA OBRAZOVANJA ZA KARIJERU

#KPBKONFERENCIJA

Završna konferencija programa Kad porastem biću… održaće se 8. decembra, od 12-15 časova, putem Zoom platforme. Iskoristi priliku da se upoznaš sa preduzetnicima, cirkularnim migracijama, trendovima na 4.0 tržištu i prilikama za sticanje prvog radnog iskustva.

Konferenciju organizuje Udruženje za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Lokacija

ZOOM platforma, sigurno mesto za dobar chat uz kafu sa prijateljima 

trajanje

Interaktivno se družimo i radimo od 12 do 15h. Bićemo efikasni jer smo svesni koliko je izazovno biti prisutan u onlajn okruženju

dodatNa vrednost

Predstavljanje Connecting job shadowing programa koji će vam omogućiti sticanje prvog radnog iskustva tokom 2021. godine

Otvaranje konferencije i pozdravni govor Connecting tima.
– Prezentacija Kad porastem biću… rezultata tokom 2020. godine. 
Tamara Todorović, Community menadžer, Connecting
– Predavanje u formatu 20+10, odnosno prvih 20 minutaje rezervisano za izuzetnu ličnu priču serijske preduzetnice Ane Jovanović, dok je narednih 10 minuta posvećeno za sesije sa pitanjima i odgovorima.
Ana Jovanović je suosnivač i direktor Krojačeve škole (eLearning platforma), suosnivač web development kompanije Krojač, autor knjige za decu “Mamine priče”, autor projekta Suveniri Srbije.
– Predavanje u formatu 20+10, odnosno prvih 20 minuta je rezervisano za predavanje Ivana Brkljača o cirkularnim migracijama, dok je narednih 10 minuta posvećeno za sesije sa pitanjima i odgovorima.
Nakon što je devet godina proveo u inostranstvu, Ivan Brkljač se vratio u Srbiju gde je prvo otpočeo karijeru kao specijalista za online marketing, a zatim je bio jedan od osnivača inicijative Mokrin House. Od skoro se bavi temom cirkularnih migracija i odnosima naših talenata u zemlji i dijaspori.
– Sa nama i vama o trendovima na 4.0 tržištu razgovoraju Jana Stevanović, koja skoro dve godine radi u Švajcarskom startapu – Strategyzer, čiji je osnivač Alex Ostervalder koji stoji iza jedne od najprodavanijih poslovnih knjiga Business Model Generation i Jelisaveta Ilić, diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva. Trenutno radi u kompaniji SevenBridges na poziciji bioinformatičkog inženjera – jedine kompanije na ovim prostorima koja se bavi razvojom bioinformatike. Ukratko, njen zadatak jeste da kreira softverske alate i analizira genomske podatke kako bi pomogla razvoj personalne medicine i doprinela istraživanjima koja se bave analizom i uticajem mutacija na našem DNK i RNK u razvoju bolesti.
Panel moderira Ljiljana Popović, master psihologije i koordinator mentorskog programa Kad proastem biću…
– Connecting tim će premijerno predstaviti novu komponentu kad porastem biću… programa – Job shadowing stručni program koji mladima omogućava upoznavanje sa željenim zanimanjima.
Predstavljanje vodi Deniz Hoti, direktor Connectinga

#UPOZNAJPREDAVAČE

Ana Jovanović

Ana Jovanović

Krojačeva škola
Ivan Brkljač

Ivan Brkljač

Tačka povratka
Jelisaveta Ilić

Jelisaveta Ilić

Seven Bridges Genomics
Jana Stevanović

Jana Stevanović

Strategyzer
Tamara Todorović

Tamara Todorović

Connecting
Ljiljana Popović

Ljiljana Popović

Connecting
Deniz Hoti

Deniz Hoti

Connecting

#KPBTIM