Besplatne onlajn radionice o covid-19, 4.0 industriji i pisanju biografija za mlade

Connecting je odlučio da ne odustane od 5. ciklusa Kad porastem biću… programa, zbog situacije koju je prouzrokovao virus covid-19, već da se prilagodi i da u internet svet prenese sve svoje vršnjačke radionice, planirane za april i maj.

Stoga će odgovore na pitanja:·        

  • Šta je covid-19?·        
  • Da li te zanima kako će izgledati tvoja karijera?·        
  • Da li ti je ikada palo na pamet šta je to 4.0 industrija?

Connecting dati putem onlajn vebinara koji će omogućiti tinejdžerima uzrasta 14-19 godina da steknu osnovno znanje o covid-19 virusu, 4.0 industriji, budućim zanimanjima i pisanju svojih biografija. 

Jedan od ciljeva vebinara jeste i da što više tinejdžera informišemo o Kad porastem biću… konkursu na koji mogu da se prijave i osvoje stipendiju za kamp u Petnici. 

Vebinari će biti slobodni za sve zainteresovane koji imaju pristup internetu. Najviše će biti usmereni na mlade osobe uzrasta od 14 do 19 godina. Trajaće 60 minuta. 

Tokom aprila biće organizovano tačno 10 ovih 1-časovnih onlajn radionica. Najbolji polaznici dobiće stipendije za učešće 7-mesečnom programu profesionalne orijentacije Kad porastem biću… koje uključuje onlajn učenje o timskom radu (jul i avgust), potom 6-dnevni kamp u Petnici (18. avgust – 2. septembar), 3-mesečni mentorski program (5. septembar – 5. decembar), učešće na Sajmu zanimanja i praksi (5.decembar).

Pratite nas jer ćemo uskoro objaviti najavu za prvu onlajn radionicu. Šaljemo i veliki zagrljaj Nacionalnoj Asocijaciji Praktičara/ki Omladinskog Rada koja nas je i ovog puta podržala, ustupajući nam ZOOM platformu za realizaciju onlajn programa.

Connecting tim

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSСрпски језик
en_GBEnglish (UK) sr_RSСрпски језик