KAD PORASTEM BIĆU…

nagrađivani obrazovni program

ŠTA JE KAD PORASTEM BIĆU…?

Kad porastem biću… je nagrađivani obrazovni program koji je posvećen karijernom vođenju i savetovanju mladih.

Program je počeo sa radom 2016. godine i od tada do danas je stigao u srednje škole širom Srbije. U skladu je sa Pravilnikom o standardima usluga karijernog vođenja i savetovanja. Strategijama razvoja obrazovanja u Srbiji, Evropi i svetu i odgovara na probleme prepoznate u Nacionalnoj strategiji za mlade.

Suština programa je u organizovanom 9-mesečnom sistemu podrške mladim osobama uzrasta od 15 do 19 godina putem pažljivo osmišljenih aktivnosti podeljenih u četiri celine:

INFORMISANJE UČENIKA/CA SREDNJIH ŠKOLA
Promotivne 1-časovne onlajn radionice o pisanju biografija i 4.0 industriji;  Javni poziv i selekcija učesnika/ca

UNAPREDENJE „MEKIH VEŠTINA“ I PROFESIONALNA ORIJENTACIJA
Onlajn kursevi na temu timskog rada i asertivne komunikacije; 6-dnevni letnji kamp posvećen istraživanju koncepta 4.0 industrije koji se održava u Ekološkom centru Radulovački u Sremskim Karlovcima

KARIJERNO SAVETOVANJE
Intenzivni onlajn 3-mesečni mentorski program, tokom kojeg mentori iz različitih industrija pomažu polaznicima programa u donošenju informisanih odluka

IZLAZAK NA TRŽIŠTE RADA I STICANJE PRVOG RADNOG ISKUSTVA
Pronalaženje job shadowing (senke na poslu) prilike na završnoj konferenciji i sticanje prvog radnog iskustva

NAGRADE & SERTIFIKAT

5 GODINA TRADICIJE

GODINA

MENTORA

POLAZNIKA

UČESNIKA

PRIČA O PROMENI

Luka Radaković

16 godina, Zrenjanin

Za KPB sam se prijavio sa očekivanjem da upoznam nove ljude, međutim, na kraju sam dobio mnogo više od toga. Mentorski program mi je pomogao da iz korena promenim svoj način života. Uvek sam pun ideja, ali sam bio izuzetno lenj i nisam bio istrajan u stvarima i projektima kojima sam se bavio. U toku programa naučio sam da razumem sebe, počeo sam da menjam svoje navike i kako lično tako i poslovno napredovao. Ljudi koji vode program su profesionalci u svom poslu, ništa se ne prepušta slučaju i intenzivno se forsira razvijanje intelekta u skladu sa vremenom u kojem živimo i u kojem ćemo živeti u narednim decenijama. Svakako bih svima koji imaju entuzijazma, volje i energije preporučio da se prijave za jedan ovakav program!

LETNJI KAMP

VREMENSKI OKVIR

TIM

logo-obrazovanje

Kontaktiraj nas

Mite Topalovića, Pančevo

+38163305816

office@connecting.org.rs