NAŠA MISIJA

Roboti, automobili bez vozača, otključavanje vrata očima su naša realnost. Ove tehnologije već postoje i postaju sveprisutne širom sveta. Ako nismo spremni za ovu promenu u tehnologiji mi ćemo ostati bez dobrobiti i bogatstva koju će ona prouzrokovati. Međutim ako pripremimo svoju decu, ona će biti u prilici da upravljaju tehnologijom, a ne da tehnologija upravlja njima.

Film Obrazovanje za 4.0 revoluciju dokumentuje inicijative, lidere u obrazovanju i edukatore koji pokušavaju da prilagode formalni obrazovni sistem ekonomiji znanja i podataka. Film je zapravo alat kojim želimo da zapalimo diskusiju o 4.0 revoluciji širom Srbije sa ciljem da vratimo obrazovanje tamo gde mu je i mesto. Na vrh piramide potreba!

Autori filma Nikola Veljković  & Deniz Hoti

Uvođenje učenja zasnovanog na projektima u obrazovni sistem Srbije

Besplatno visoko obrazovanje za sve građane i građanke Srbije

Decentralizacija obrazovanja

Film je besplatan i možete ga preuzetni na linku.

Organizuj projekciju filma uz našu pomoć. Kontaktiraj nas na mejl office@connecting.org.rs.

Povedi diskusiju o obrazovanju nakon projekcije filma. Kontaktiraj nas na mejl office@connecting.org.rs ukoliko ti je potrebna pomoć.

Postani deo promene koja će našoj deci pružiti priliku da jednog dana žive u pametnoj zemlji! Mi se zalažemo za 1) uvođenje učenja zasnovanog na projektima u obrazovni sistem Srbije 2) besplatno visoko obrazovanje za sve građane i građanke Srbije 3) decentralizaciju obrazovanja – svaki grad u Srbiji koji ima +100.000 stanovnika mora da ima svoj Univerzitet, jer će u narednim godinama samo univerzitetski gradovi biti u prilici da privuku i zadrže talentovane mlade ljude!

Potpiši peticiju: link

 

Tražimo partnere

Sopstvenim sredstvima smo finansirali snimanje i produkciju filma i pored našeg Kad porastem biću… programa u filmu su se predstavili Fondacija PetljaEuroguidance centar u SrbijiDesignathon Works u SrbijiShare SquareSocial Impact AwardDostignuća mladih u Srbiji i Design for Change. 

Prikupili smo i 3.500$ putem Indiegogo platforme kako bismo obišli 10 gradova u Srbiji i jedan grad u Crnoj Gori. Ne želimo da se na tome zaustavimo! Cilj nam je da obiđemo što više gradova u našem regionu kako bismo zapalili diskusiju o obrazovanju i 4.0 revoluciji. Zbog toga ste nam potrebni vi! Molimo vas da nas kontaktirate putem mejla ukoliko mislite da možete na bilo koji način da doprinesete našem i vašem projektu!

logo-obrazovanje

Kontaktiraj nas

Mite Topalovića, Pančevo

+38163305816

office@connecting.org.rs