Otvorene su prijave za volontere u Connecting-u!

Želiš da proširiš svoja iskustva, naučiš nešto novo i doprineseš u razvoju društva, a nisi siguran/a kako da to učiniš?

Prijavi se za volontiranje!

Volontiranjem činiš dobro sebi, jer stičeš nova iskustva i znanja, upoznaješ sebe, druge ljude i struku, a ujedno činiš dobro za zajednicu i organizaciju u kojoj volontiraš! 

 Ukratko o Connecting-u:

 • – Connecting radi na kreiranju zajednice preduzimljivih ljudi koji zajedničkim delovanjem vraćaju obrazovanje tamo gde mu je i mesto – Na vrh piramide potreba!
 • – Delujemo na nacionalnom nivou pružanjem proverenih usluga karijernog savetovanja, organizovanjem letnjih kampova i treninga.
 • – Takođe smo je jedna od retkih organizacija sa teritorije Južnog Banata koja poseduje Sertifikat akreditovane organizacije za primenu i unapređenje standarda kvaliteta omladinskog rada.

Naš tim broji izvrsne ljude koji su ostvareni u poljima omladinskog rada, grafičkog dizajna, video produkcije, psihologije, administracije, fandrejzinga, projektnog menadžmenta, social media menadžmenta, organizacije i facilitacije kampova.

Ove godine uvideli smo da našem timu treba pojačanje, i otvaramo poziv za volontere koji se prepoznaju u sledećim ulogama:

 1. 1. Kreator sadržaja na društvenim mrežama:

Ukoliko voliš da kreiraš vizuale i objave, vodiš stranice na društvenim mrežama, pišeš blogove & youth friendly tekstove ova pozicija je kao stvorena za tebe! Imaćeš slobodu da se kreativno izraziš i naučiš nove stvari iz oblasti grafičkog dizajna, copy writing-a i odnosa sa javnošću!

 1. 2. Komunikacija sa partnerima i zajednicom:

Ako voliš da razvijaš i unapređuješ svoje sposobnosti u smeru fandrejzinga, upravljanja projektima i u smeru komunikacije sa zajednicom, ova pozicija je za tebe!

Zajedno sa Connecting ekipom imaćeš priliku da unaprediš svoje veštine komunikacije, pisanja mejlova, administracije i projektnog menadžmenta!

Ukoliko se pronalaziš u nekom od ovih ili pak nekom drugom polju za koje smatraš da može da doprinese organizaciji i želiš da stekneš radne navike, iskustva, prijatelje, buduće partnere i da putuješ dok radiš na ekstra projektima onda je ovaj konkurs za tebe i

TREBAŠ NAM BAŠ TI!

Ono što ti Connecting ekipa nudi jeste:

 • – Konstantna podrška i mentorstvo
 • – Povezivanje sa profesionalcima iz različitih industrija
 • – Rad od kuće
 • – Odlazak razmene van granica Srbije i 6-dnevni kamp Kad porastem biću…
 • – Učešće na Connecting teambuilding aktivnostima
 • – Fleksibilan rad i zdravu podržavajuću atmosferu

Najvažnije je:

 1. 1. Da si spreman/na da podeliš svoje znanje
 2. 2. Da si motivisan/na da radiš na svom razvoju
 3. 3. Da procenjuješ da imaš vremena da kao volonter aktivno učestvuješ u dešavanjima Connecting-a (naša ideja jeste da to bude 10h u toku radne nedelje)
 4. 4. Da si spreman/a da i ti naučiš nešto novo

Ako ti sve ovo zvuči interesantno, prijavi se klikom na link https://bit.ly/connectingvolonteri2022 , a mi ćemo te nakon toga kontaktirati da bismo dogovorili jedno kratko online ćaskanje!

Prijave se otvaraju danas, 1. marta i otvorene su do 15. marta!

p.s. Ukoliko imaš pitanja, kontaktiraj koordinatora putem:

 1. 1. Mejla: urosdrobnjak6.3@gmail.com
 2. 2. Telefona: 061 717 79 31

Vidimo se u prijavi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *