4. ciklus ,,Kad porastem biću…” programa – Kraj prijavljivanja ipak nije tu!

Produženi rok za prijavljivanje za ,,Kad porastem biću…” program

Srećni smo što možemo da kažemo da smo, kao i prethodne tri godine, dobili veoma kvalitetne prijave od talentovanih mladih ljudi. Ovim putem želimo i zvanično da im se zahvalimo i da kažemo da smo zaista oduševljeni prijavama! U toku ovog meseca ćemo sa njima obaviti i intervjue kako bismo se bolje upoznali i kako bismo mogli da odaberemo zvanične učesnike programa.

Međutim, s obzirom da bismo voleli da pružimo priliku tinejdžerima koji nisu na vreme saznali za naš program, odlučili smo da produžimo rok za prijavljivanje do 30. juna! Tako da ćete imati prilike da se prijavite za ,,Kad porastem biću…“ kamp i mentorski program sve do kraja juna!

Ovaj put nemojte propustiti da se prijavite, jer rok nećemo više pomerati! Zato požurite i nepropustite ovu priliku koja se pruža da već u ovoj godini prođete program koji će puno uticati na vas, preispitivanje vaših vrednosti i pružiti vam puno prijateljstava i znanja o karijeri u 21. veku.

Ukoliko se i dalje dvoumite ili ne znate šta je to KPB program, izdvojite još najviše 5 minuta vašeg vremena, saznajte sve o programu ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSСрпски језик
en_GBEnglish (UK) sr_RSСрпски језик