4. ciklus Kad porastem biću… programa – Stipendije za motivisane tinejdžere

Otvorene prijave za kamp Kad porastem biću, stipendije za super motivisane tinejdžere

Kao i prethodne tri godine, Connecting realizuje Kad porastem biću… obrazovni program namenjen učenicima početnih razreda srednjih škola koji žele da postanu izvrsni.

Ove godine se uvode 3 nove stvari. Po prvi put se na 6-dnevni letnji kamp, koji se dešava u  Mokrin House-u, mogu prijaviti tinejdžeri iz svih krajeva Srbije.

Druga stvar je mentorski program u trajanju od 3 meseca, koji će se desiti odmah nakon kampa.

Treća se odnosi na stipendije za sedam budućih polaznika čije učešće će finansirati organizacija Dostignuća mladih u Srbiji i Connecting.

“Primetili smo da mladi ne mogu da rade ono što vole, da su po završetku školovanja dugo u potrazi za poslom ili da odlaze iz Srbije i to smo želeli da ispravimo. Da srušimo stereotipe i inspirišemo mlade da preuzmu odgovornost za svoj život i ostvare svoje super ideje” – Deniz Hoti, Connecting.

Donesi odluku o svojoj budućnosti uz pomoć ljudi koji su već ostvarili uspeh

Osnovna ideja Kad porastem biću… programa jeste da pruži priliku srednjoškolcima da razumeju kako funkcioniše današnji svet u doba 4.0 revolucije. Naš program im pomaže da osveste svoje talente i kroz mentorski rad 1:1 ih priprema da na vreme donesu kvalitetne odluke o svojoj budućnosti!

Kao i prethodnih godina, iskusni edukatori, psiholozi, preduzetnici i omladinski radnici deliće svoje znanje sa srednjoškolcima na letnjem kampu posvećenom obrazovanju za karijeru Kad porastem biću… Radujemo se što će preduzetnica Sonja Dakić, osnivačica Daj daj pelena i programa Živi, Radi, Voli, zajedno sa Markom Baturom, Dejanom Baltes, Bojanom Jevtović i Hoti Denizom programskim direktorom i ove godine raditi sa polaznicima našeg kampa. Srećni smo i što će se kamp opet desiti u  jedinstvenom coworking i coloving prostoru Mokrin House-u.

Program se plaća, nije besplatan, ali to ne znači da ćemo primiti svakoga ko plati! Baš naprotiv – imamo jako ozbiljne kriterijume i primićemo izuzetno motivisane i radoznale tinejdžere koji su spremni na naporan rad koji im je potreban kako bi na vreme doneli prave odluke o svojoj budućnosti!

Program čine dve celine: a) Kad porastem biću… 6 -dnevni letnji kamp koji se dešava u Mokrin House-u, 1-6. avgust 2019. godine; i b) 3-mesečni mentorski program, koji podrazumeva uživo upoznavanje mentora i mentija i potom onlajn mentorisanje u periodu od 15. avgusta do 15. novembra.

Dostignuća mladih za 5

Nakon značajnih rezultata prethodne godine, Dostignuća mladih u Srbiji će i ove godine dati tačno 5 stipendija svojim ambasadorima i tako ih nagraditi za naporan i posvećen rad u procesu stvaranja učeničkih kompanija. Pored tih 5 stipendija Connecting će stipendirati učešće za još dva polaznika. To znači da će ukupno 7 od 22 polaznika biti u prilici da učestvuje besplatno u Kad porastem biću… programu.

Prijavi se!

Prijave su otvorene do 31. maja, a možete se prijaviti popunjavanjem onlajn forme ovde. Više detalja o programu, mentorima, i prošlim učesnicima možete pronaći na zvaničnom sajtu Kad porastem biću… programa.

Film “Obrazovanje za 4.0 revoluciju”

Još uvek se dvoumitete.  Ukoliko je tako molimo vas da zavirite u dokumentarni film “Obrazovanje za 4.0 revoluciju” u kojem možete da vidite i osetite atmosferu sa našeg prošlogodišnjeg Kad porastem biću… kampa. 

3 comments

  1. Kad porastem biću… program je upravo postao bolji! – Obrazovanje za 4.0 revoluciju

    […] Kad porastem biću… program je, složićeš se, trenutno jedan od najinovativnijih programa podrške na putu tvog karijernog razvoja. Namenjen je svima onima koji lutaju, traže se, nisu sigurni šta žele da budu kad porastu. Program se sastoji od višednevnog letnjeg kampa u sjajnom kovorking prostoru i tromesečnog mentorskog programa. Ne može biti bolje od ovoga, zar ne? […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *