Climate-KIC onlajn radionica za nastavnike

Predaješ biologiju, prirodu i društvo, predmet koji se bavi zaštitom životne sredine ili neki drugi predmet? Želiš da inspirišeš svoje učenike/ce da pokrenu zelene biznise i/ili inicijative koji će raditi na izazovu očuvanja naše prirode, ali ne znaš odakle da počneš?

Na pravom si mestu. Ovo je jedinstvena prilika za tebe.

Pozivamo te da uzmeš učešće na onlajn radionici koju ćemo održati 8. decembra od 15.30 do 18 časova. Na radionici ćemo te upoznati sa EIT Climate-KIC projektom i metodama i tehnikama koje možeš koristiti u radu sa svojim učenicima koji će doprineti realizaciji uspešnih “zelenih” projekata u vašim učionicama. Dodatnu vrednost radionice predstavlja informisanje o prilikama za dalje usavrašvanje i korišćenje dodatnih sredstava za realizaciju EIT Climate-KIC projekata u vašim školama.

Učešće na radionici je slobodno, ali je broj mesta ograničen. Stoga je neophodno da se registrujete https://bit.ly/climate-kic-radionica. Rok za prijavu je 7. decembar do 17h.

EIT Climate-KIC projekat predstavlja najveće EU javno-privatno partnerstvo, angažovano na ublažavanju klimatskih promena i smanjenju emisije ugljenika. Zahvaljujući podršci Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT), Climate-KIC aktivno deluje kroz mrežu od oko 400 partnera u 24 zemlje Evrope, među kojima dominiraju kompanije, visokoobrazovne i naučno-istraživačke institucije, lokalne samouprave i organizacije civilnog društva. Više informacija na www.climate-kic.org.

Radionicu organizuju: Climate innovation hub iz Beograda, u saradnji sa organizacijama Connecting i Sinhro hub iz Pančeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *