Mladi Inovatori Srbije, Radionice za učenike

ŽELIŠ DA SAČUVAŠ SVOJU PLANETU?
ŽELIŠ DA RAZVIJEŠ "ZELENE" IDEJE?
ŽELIŠ DA STEKNEŠ ZNANJE DA TO URADIŠ?
OVO JE IDEALNA PRILIKA.

Prijavite se za jednu od ONLAJN RADIONICA  za učenike koje će se održati:

  • – ČETVRTAK, 25. novembar
  • – ČETVRTAK, 02. decembar
  • – ČETVRTAK, 9. decembar, uvek u istom terminu od 12.00 do 13.30h.

Postani deo najveće evropske inicijative za borbu protiv klimatskih promena!

Na ovim onlajn radionicama mladi će se upoznati sa projektom Mladi Inovatori Srbije, posledicama klimatske krize, učiti kako da uvide probleme vezane za životnu sredinu u njihovom naselju ili gradu i za njih zajedno osmisle rešenja. 

Dodatnu vrednost radionice predstavlja mogućnost da se polaznici informišu i potom prijave na IZAZOV SPECIJAL koji će se sada već tradicionalno desiti 15. i 16. decembra 2021. godine.

90-minutne interaktivne radionice održavaće se putem ZOOM platfome. Radionicu vode naši Miloš Došen, Đorđe Samardžija i Deniz Hoti.

Učešće na radionici je slobodno, ali je neophodno da se prijavite do 23.novembra, do 17h. Prijavljeni će dobiti sms i mejl sa neophodnim informacijama.

Prijavni formular https://bit.ly/mladiinovatorisrbijeradionice

Projekat Mladi Inovatori Srbije realizuje Hab za klimatske inovacije u partnerstvu sa Dostignućima mladih u Srbiji i Naučno tehnološkim parkom iz Niša.

*EIT Climate-KIC projekat predstavlja najveće EU javno-privatno partnerstvo, angažovano na ublažavanju klimatskih promena i smanjenju emisije ugljenika. Zahvaljujući podršci Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT), Climate-KIC aktivno deluje kroz mrežu od oko 400 partnera u 24 zemlje Evrope, među kojima dominiraju kompanije, visokoobrazovne i naučno-istraživačke institucije, lokalne samouprave i organizacije civilnog društva. Više informacija na www.climate-kic.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *