Poziv za nastavnike, Trening za trenere

Predaješ biologiju, prirodu i društvo, predmet koji se bavi zaštitom životne sredine ili neki drugi predmet? Želiš da inspirišeš svoje učenike/ce da pokrenu zelene biznise i/ili inicijative koji će raditi na izazovu očuvanja naše prirode, ali ne znaš odakle da počneš?

Na pravom si mestu. Ovo je jedinstvena prilika za tebe.

Pozivamo te da uzmeš učešće na onlajn treningu za trenere koji ćemo održati 20. oktobra od 14.00 do 18 časova. Na treningu ćemo te upoznati sa EIT Climate-KIC projektom i metodama i tehnikama koje možeš koristiti u radu sa svojim učenicima koji će doprineti realizaciji uspešnih “zelenih” projekata u tvojoj učionici. Dodatnu vrednost onlajn treninga predstavlja informisanje o prilikama za dalje usavrašvanje i korišćenje dodatnih sredstava za realizaciju EIT Climate-KIC projekata u školama.

Učešće na treningu je slobodno, ali je broj mesta ograničen. Stoga je neophodno da se registruješ https://bit.ly/climate-kic-radionica. Rok za prijavu je 15. oktobar do 17h.

EIT Climate-KIC projekat predstavlja najveće EU javno-privatno partnerstvo, angažovano na ublažavanju klimatskih promena i smanjenju emisije ugljenika. Zahvaljujući podršci Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT), Climate-KIC aktivno deluje kroz mrežu od oko 400 partnera u 24 zemlje Evrope, među kojima dominiraju kompanije, visokoobrazovne i naučno-istraživačke institucije, lokalne samouprave i organizacije civilnog društva. Više informacija na www.climate-kic.org.

Radionicu organizuju: Climate innovation hub iz Beograda, u saradnji sa organizacijama Dostignućima mladih iz Srbije, Naučno tehnološkim parkom iz Niša i Connecting iz Pančeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.