Počeo Kad porastem biću… kamp: Talentovani srednjoškolci iz cele Srbije uče šta je 4.0 industrija praveći filmove

U četvrtak 1. avgusta počeo je 4. ciklus Kad porastem biću… programa u Mokrin House-u.

Tokom 6 dana trajanja kampa srednjoškolci iz Pančeva, Beograda, Niša, Kragujevca, Zaječara, Kruševca i Sremske Mitrovice biće u prilici da nauče šta su koncepti 4. industrije i savremene karijere, istovremeno otkrivajući svoje talente putem kreativnih radionica, učenja kroz igru, gostujućih predavanja i međusobnog podržavanja tokom procesa učenja.

Ove godine po prvi put organizujemo i javnu prezentaciju Kad porastem biću… kratkih filmova. Polaznici kampa će tokom 6 dana posvećeno raditi na pravljenju scenarija, snimanju i montaži kratkih filmova, koji će premijerno biti prikazani 5. avgusta od 20h u Mokrin House-u.

Ulaz na Filmsko veče je slobodan, ali je broj mesta ograničen. Sve informacije o događaju možete saznati na linku http://bit.ly/registrujsezarevoluciju.

Partneri na ovom značajnom i zapaženom projektu su Elektrotehnička škola “Nikola Tesla”, Tehnička škola „23. maj“ iz Pančeva, Mokrin House, i Krojačeva škola, a veliku podršku pružili su Grad Pančevo, Nacionalna Asocijacija Praktičara/ki Omladinskog Rada (NAPOR), Kancelarija za mlade grada Pančeva, Dostignuća Mladih, kao i brojni mediji, institucije, preduzeća i organizacije sa teritorije grada Pančeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.