Poziv za kompanije – Job Shadowing u okviru Kad porastem biću… programa

Prijavite se za učešće na Kad porastem biću… job shadowing programu.

Iskoristite priliku da besplatno predstavite svoju kompaniju talentima širom Srbije i da dođete do izuzetnih mladih lidera koji vašoj organizaciji mogu doneti novu energiju, znanje i ideje!

Connecting vam pruža priliku da kreirate vaš job shadowing program i isti predstavite Kad porastem biću… zajednici koja broji više od 250 izuzetnih mladih srednjoškolaca i studenata.

Šta je job shadowing?

Program učenja na radnom mestu (job shadowing) je kada osoba koja traži posao ili srednjoškolac/student prati/posmatra profesionalca u kratkom vremenskom periodu, na primer tokom jednog radnog dana ili radne nedelje. Nakon tog iskustva, osobe imaju bolju predstavu o tome šta profesionalci rade svakog dana i da li mogu da zamisle sebe kako slede taj put karijere ili ne.

Naš cilj je da zajednici Kad porastem biću… talenata omogućimo da donesu informisane odluke o svojoj budućnosti. Zbog toga ste nam potrebni vi i vaši profesionalci.

Šta očekujemo od Vas?

Sve što je potrebno da uradite jeste da popunite onlajn formular. Na osnovu tih informacija mi ćemo kreirati vaš profil na našoj platformi i vaš job shadowing program biće vidljiv učesnicima našeg Kad porastem biću.. programa. Radoznali talenti koji žele da se upoznaju sa vašim job shadowing prilikama prijaviće se na listu zainteresovanih.

Mi ćemo vas potom informisati o profilu kandidata i u dogovoru sa vama odabrati one talente koji ispunjavaju vaše kriterijume. Nakon toga uslediće realizacija job shadowing jednodnevnog ili nedeljnog programa tokom 2024/25. godine, koji će srednjoškolcima i/ili studentima iz naše baze omogućiti da se bolje upoznaju sa željenim zanimanjima.

Ukoliko ste i dalje zainteresovani ističemo da je broj kompanija učesnica ograničen na 20. Stoga Vas molimo da na vreme obezbedite svoje mesto i uz kompanije YETTEL, IKEA, JAGGAER, H.ART i druge doprinesete razvoju mladih ljudi!

Prijavni formular se nalazi ovde.

Rok za popunjavanje formulara je 30. septembar.

Program Kad porastem biću… sprovodi nagrađivana organizacija Connecting, a finansira Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju i možete kontaktirati Tamaru Todorović, koordinatorku programa, putem mejla: connectingpa@gmail.com ili telefona: + 381 60 333 2416

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *