Otvorene su prijave za ALUMNI klub “Kad porastem biću…” programa

Da li si već učestvovao/la na našem „Kad porastem biću…“ programu?

Da li ti se toliko dopao da bi voleo/la opet da učestvuješ?

Pa, verovatno si onda na pravom i jedinom mestu 😀

Šta je zapravo KPB Alumni klub?

KPB Alumni klub čine mladi profesionalci, bivši polaznici „Kad porastem biću…“ programa, koji svoje stečeno znanje prenose novim polaznicima istog programa.

Šta KPB Alumni klub podrazumeva?

Podrazumeva stvaranje nove zajednice mladih, priliku za dalji lični razvoj, „peer-to-peer“ mentorstvo, učenje i učešće na međunarodnim razmenama. U okviru KPB Alumni kluba biće organizovani različiti događaji, konferencije, radionice, treninzi, kao i fejsbuk grupa preko koje ćemo komunicirati, pomagati jedni drugima i prosto i jednostavno družiti se i napredovati!

Šta možeš da očekuješ da će biti tvoji zadaci u okviru KPB Alumni kluba?

KPB alumnisti će imati priliku da doprinesu razvoju našeg programa kao i da utiču na razvoj  novih KPB polaznika! Imaće priliku da podele svoja iskustva, veštine i znanja sa novim polaznicima programa u vidu vršnjačkog mentorisanja, gde će i alumnisti i novi polaznici učiti jedni od drugih, deliti mišljenja, znanja i drugačije perspektive!

Sada sledi možda malo formalniji deo vesti, ali ipak su i formalnosti nekada važne.

Tako da, pre nego što se prijaviš, baci pogled na zvanične odgovornosti jednog člana KPB Alumni kluba:

  1. 1. Član Alumni kluba je dužan da sarađuje i komunicira sa ostalim članovima kluba.
  2. 2. Član Alumni kluba je dužan da pruži pomoć i deli svoje iskustvo i znanje sa ostalima kada god je u mogućnosti (pri upitu ili molbi).
  3. 3. Član Alumni kluba je dužan da deli prilike obrazovnog tipa sa ostalim članovima (preko fb grupe, kontaktiranjem Connecting kancelarije ili mejla).
  4. 4. Član Alumni kluba je dužan da aktivno učestvuje u konverzacijama u fb grupi i da aktivno prati dešavanja organizacije Connecting, prvenstveno program “Kad porastem biću…” i nakon toga i ostala dešavanja.
  5. 5. Član Alumni kluba je dužan da, ukoliko ima vremena i prostora, prihvati mentorisanje najmanje jednog trenutnog polaznika KPB programa.
  6. 6. Član Alumni kluba je dužan da, ukoliko ima vremena i ukoliko je odabran, gostuje na samom KPB programu, vebinarima ili događajima organizovanim od strane Connecting organizacije.

Ako ti sve ovo zvuči zanimljivo… KLIK NA LINK i postani KPB alumnista!

Ako imaš bilo kakva pitanja u vezi sa KPB alumni klubom, piši nam na office@connecting.org.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *