Otvorene su prijave za volontere u Connecting-u!

Želiš da proširiš svoja iskustva, naučiš nešto novo i doprineseš u razvoju društva, a nisi siguran/a kako da to učiniš?

Prijavi se za volontiranje!

Volontiranjem činiš dobro sebi, jer stičeš nova iskustva i znanja, upoznaješ sebe, druge ljude i struku, a ujedno činiš dobro za zajednicu i organizaciju u kojoj volontiraš!  

Ukratko o Connecting-u

 • – Connecting radi na kreiranju zajednice preduzimljivih ljudi koji zajedničkim delovanjem vraćaju obrazovanje tamo gde mu je i mesto – Na vrh piramide potreba!
 •  
 • – Delujemo na nacionalnom nivou pružanjem proverenih usluga karijernog savetovanja, organizovanjem letnjih kampova i treninga. 
 •  
 • – Takođe smo je jedna od retkih organizacija sa teritorije Južnog Banata koja poseduje Sertifikat akreditovane organizacije za primenu i unapređenje standarda kvaliteta omladinskog rada.

Naš tim čine mladi profesionalci koji se konstantno razvijaju u oblastima omladinskog rada, grafičkog dizajna, video produkcije, psihologije, fandrejzinga, projektnog menadžmenta i facilitacije.Ove godine uvideli smo da je našem timu potrebno pojačanje, zato otvaramo poziv za volontere koji se prepoznaju u sledećim ulogama:

 1. 1. Kreator sadržaja na društvenim mrežama: Ukoliko voliš da istražuješ društvene mreže, pišeš blogove & youth friendly tekstove i vodiš stranice na društvenim mrežama (Instagram, Facebook, Linkedin) ova pozicija je kao stvorena za tebe! Imaćeš slobodu da se kreativno izraziš i naučiš nove stvari iz oblasti grafičkog dizajna, copy writing-a i odnosa sa javnošću! 
 2.  
 3. 2. Održavanje i građenje odnosa sa partnerima i zajednicama:  Ako voliš da razvijaš i unapređuješ svoje sposobnosti u smeru fandrejzinga, upravljanja projektima i komunikacije sa zajednicom, ova pozicija je za tebe! Zajedno sa Connecting ekipom imaćeš priliku da unaprediš svoje veštine komunikacije, pisanja mejlova, administracije i projektnog menadžmenta!Ukoliko se pronalaziš u nekom od ovih ili pak nekom drugom polju za koje smatraš da može da doprinese organizaciji i želiš da stekneš radne navike, iskustva, prijatelje, buduće partnere i da putuješ radeći na ekstra projektima onda je ovaj konkurs BAŠ ZA TEBE!

Ono što ti Connecting  nudi jeste:

 • – Konstantna podrška i mentorstvo
 • – Povezivanje sa profesionalcima iz različitih industrija
 • – Rad od kuće
 • – Odlazak u Severnu Makedoniju, Albaniju i 7-dnevni kamp Kad porastem biću… u Petnici
 • – Učešće na Connecting teambuilding aktivnostima
 • – Fleksibilan rad i zdravu podržavajuću atmosferu

Najvažnije je:

 1. 1. Da si spreman/na da podeliš svoje znanje
 2. 2. Da si motivisan/na da radiš na svom razvoju
 3. 3. Da procenjuješ da imaš vremena da kao volonter aktivno učestvuješ u dešavanjima Connecting-a (naša ideja jeste da to bude 10h u toku radne nedelje)
 4. 4. Da si spreman/a da i ti naučiš nešto novo

Ako ti sve ovo zvuči interesantno, prijavi se klikom na prijavu https://bit.ly/connectingvolonteri , a mi ćemo te nakon toga kontaktirati da bismo dogovorili jedan kratak onlajn sastanak.

Prijave se otvaraju danas 20. maja i traju do 5. juna.

P.S. Ukoliko imaš pitanja, kontaktiraj koordinatorku putem:

 1. – mejla: tamara.todorovic@connecting.org.rs  
 2. – telefona: 060 333 2416

Vidimo se u prijavi! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *