Otvorene su prijave za poziciju mentora u „Kad porastem biću…“ programu

Pun/a si entuzijazma, energije, volje i želje da preneseš mladima svoje znanje? Voleo/la bi da vratiš nešto društvu? Želeo/la bi da pomogneš jednoj mladoj osobi da dostigne svoj zacrtani cilj? Motivisan/a si da pratiš razvoj mlade osobe tokom tri meseca uz pomoć omladinskih radnika i trenera?

Onda je ovo prava prilika za tebe.

„Kad porastem biću…“ program se izvodi već 5 godinaI to veoma uspešno.

Program okuplja određen broj veoma motivisanih mladih ljudi, srednjoškolaca, širom Srbije koji žele da rade na sebi, svom razvoju i karijeri. Tokom programa, mladi ljudi se upoznaju sa 4.0 revolucijom, karijerom, projektnim učenjem, i timskim radom. „Kad porastem biću…“ program se zapravo sastoji od više delova.

Vi, kao mentori, nastupate tokom četvrtog dela!

Četvrti deo, tačnije KPB mentorski deo programa, je prvi put sproveden 2019. godine. 

Mentorski deo programa traje tri meseca, od septembra do decembra, kada svaki KPB polaznik dobija jednog mentora koji će mu pomoći da dostigne zacrtani karijerni cilj.

Naši mentori su mlađi ili stariji, iskusni ljudi, koji već grade svoju karijeru i imaju iskustva i znanja koja bi voleli da podele sa jednom mladom osobom tokom ova tri meseca.

Dakle, nije važno da li si umetnik, psiholog, sportista, lingvista, naučnik, HR menadžer, marketing specijalista, preduzetnik, omladinski radnik, istoričar, ili komunikolog…

TREBAŠ NAM BAŠ TI!

Najvažnije je:

  1. 1. Da si spreman/na da podeliš svoje znanje
  2. 2. Da si motivisan/na da radiš na razvoju jedne mlade osobe tokom tri meseca
  3. 3. Da procenjuješ da imaš vremena da se sastaneš sa svojim mentijem 10 puta u online formatu tokom ta tri meseca
  4. 4. Da si spreman da i ti naučiš nešto novo

Mentorski program „Kad porastem biću…“ je jedinstven jer i mentori i mentiji dobijaju priliku da uče, razvijaju sebe i svoje potencijale, kao i da se povežu sa izvrsnim pojedincima iz Srbije.” – Ljiljana Popović, koordinatorka mentorskog programa

Mentori će imati priliku da se upoznaju sa ostalim mentorima, profesionalcima u svojoj oblasti, kao i da nauče kako da budu mentori i da rade sa mladim osobama kroz mentorski trening koji će biti održan na početku septembra.

Tokom istog treninga će mentori upoznati mentija sa kojim će raditi, a Connecting tim će se postarati da to bude savršeni „match“.

Ako ti sve ovo zvuči zanimljivo, prijavi se tako što ćeš nam poslati svoj CV i motivaciono pismo na mejl office@connecting.org.rs & ljiljana.popovic@connecting.org.rs. Nakon toga, ukoliko budemo smatrali da imamo KPB učesnika/mentija kome si baš ti potreban/na, pozvaćemo te na opušteno ćaskanje kako bismo te bolje upoznali i mogli da potvrdimo tvoje učešće u programu.

Prijave se otvaraju danas, 12. maja i traju do 1. avgusta.

Za sve dodatne informacije molimo te da kontaktiraš našu koordinatorki menotrskog programa Ljiljanu Popović na mejl ljiljana.popovic@connecting.org.rs

Kad porastem biću… 2020

Još uvek se dvoumite.  Ukoliko je tako molimo vas da zavirite u jedan od naših videa u kojem možete da osetite atmosferu na našem programu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *