Kad porastem biću… program je upravo postao bolji!

Kad porastem biću… program je, složićeš se, trenutno jedan od najinovativnijih programa podrške na putu tvog karijernog razvoja. Namenjen je svima onima koji lutaju, traže se, nisu sigurni šta žele da budu kad porastu. Program se sastoji od višednevnog letnjeg kampa u sjajnom kovorking prostoru i tromesečnog mentorskog programa. Ne može biti bolje od ovoga, zar ne?

Ili može…

Kad porastem biću… je nedavno dobio podršku škole kojoj se vodeće IT kompanije obraćaju kada im je potreban stručan kadar. Jer je ova škola poznata kao škola u kojoj se nauči. Jer je ovo škola koja prenosi znanje na drugačiji način i stara se da znanje bude važnije od sertifikata.

Možeš li da naslutiš o kome je reč? U pitanju je…

Krojačeva škola je online škola koja nudi mnoštvo kurseva za zanimanja budućnosti. Neka te naziv kursevi ne zavara, njihovi programi nisu laki, ali je tim od koga ćeš učiti uvek spreman da pruži podršku i realan savet.

Kursevi koje Krojačeva škola trenutno nudi su iz oblasti IT-ja, pa tako možeš učiti o programskim jezicima, web dizajnu i internet oglašavanju. Uskoro će se u školi naći i kursevi iz oblasti mekih veština koje su ti neophodne za bilo koju profesiju, a pomoći će ti i u svakodnevnom životu.

Zašto je ovo za tebe važno?

Zato što svaku učesnik Kad porastem biću… programa može POTPUNO BESPLATNO da pohađa ove kurseve. Kada kroz Kad porastem biću… program otkriješ čime želiš da se baviš, Krojačeva škola ti pomaže da odmah kreneš da se razvijaš i napreduješ.

Zvuči strava zar ne? Nastavi da nas pratiš i uskoro ćeš dobiti mnogo više detalja o tome šta sve dobijaš od Krojačeve škole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *